Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om oss
Ljud & Ljus
Scen
Bildskärmar
Showkoncept
Global VeeJays
SunTour
Global Beats
Bilder
Kontakta oss

Global Beats är en turnerande dj-show med inriktning på den senaste klubbmusiken.
Showen bygger på konceptet "EDM-festival" (electronic dance music) och kan bokas till nattklubbar, fesivaler och företagsevent.
I paketet ingår LED-skärm, videojockey, CO2-effekter, konfetti, ljus mm.

Tänk dig ett koncept där vi tar grundidén från Sveriges populäraste festivaler och flyttar in det till din nattklubb för en kväll. Vi tar med oss ljuset och musiken för att skapa stämningen tillsammans med dig och ha en galen kväll full med musik och glädje. Vi kommer med en stor LED-vägg (upp till 32 kvadratmeter) och stödljus som moving heads och strobbar. Vi tar även med oss konfettikanoner och Co2-effekter för att verkligen kunna toppa stämning. 

Musiken sköts av Mattias Kiel som är en av Sveriges mest rutinerade deejays.

Här blandas musiken med allt från den senaste klubbmusiken till klassiker. Mattias har spelat runt om i hela Sverige men också kört utomlands i städer som Moskva, London, Berlin, Oslo för att nämna några. Förutom som deejay producerar även mattias Kiel musik och hans musik har legat på danslistor i Kanada och Frankrike. Hans låt“Insane” låg listetta på Itunes Elektroniska danslista i Sverige under 6 veckor. Hans musik har spelats och blivit supportad av många av de största deejaysen i världen.

Mattias Kiel on Soundcloud

Kontakta oss för mer info!